Det er mig der er FOTOGRAFEN men hvem er jeg så for en!?

Om Fotografen

Jeg er en mand på 24 år. Jeg har i mange år arbejdet med fotografi. Jeg har leveret tusindvis af fotografier til rigtig mange glade brudepar og har masser af god erfaring at dele ud af.

 

Jeg har gennem mit arbejde som fotograf været bag kulissen til et hav af bryllupper. Jeg ved hvad der fungerer til et bryllup og hvad man skal undgå. Så hvis I har spørgsmål til planligningen af brylluppet kan jeg måske også være behjælpelig der.

 

Jeg brænder for det jeg laver og det kan man mærke på kvaliteten af det arbejde jeg udfører. I får ikke en fotograf der kun arbejder fordi han er nødt til det, I får en fotograf der skaber kunst fordi han elsker det.

 

Jeg fotograferer i hele landet og har også været i udlandet for at fotografere bryllup!

 

Mine transportpriser er ikke dyre og det plejer aldrig at overstige 500kr.

Fotograf Kristian Pavlovic

 

Jeg holder til på Fyn i Odense, men jeg fotograferer bryllupper i hele landet og har også været i udlandet for at fotografere bryllup.

Jeg har udviklet mig meget inden for fotografien i min tid som fotograf. Jeg har skabt min egen stil som du også kan læse mere om under afsnittet med Stilen. Det betyder for jer som kunder at I får et stykke kunst som er helt unikt.

 

Jeg har sans for kompositioner og bruger enormt lang tid på den efterfølgende fremkaldelse af fotografierne.

 

Jeg fotograferer med digitale SLR kameraer, men jeg tror ikke på elektroniske billeder. Mine fotografier skal ud på tryk for at de kan opleves som de er beregnet til. Det er også grunden til at du ikke får digitale filer af mig når du hyrer mig som fotograf. Til gengæld så får du alle fotografierne trykt på premium-fotopapir af højeste kvalitet i størrelsen 13x18 cm. Desuden har du altid muligheden for at købe ekstra udskrifter, tryk eller albums efterfølgende.

Lad os holde kontakten

Kontakt information

 

Kristian Pavlovic

 

tlf: +45 28 59 00 17

 

e-mail: kristian@kikastudios.dk

 

facebook.com/KikaStudios

 

Instagram: @KikaStudios

 

 

 

KikaStudios

CVR: 35728775

KikaStudios

Alle retigheder forbeholdt

KIKASTUDIOS