tlf. +45 28 59 00 17

KikaStudios

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Skal vi sige til vores gæster at de ikke må tage billeder?

 

Det er helt op til jer hvordan i gerne vil holde bryllup! Nogle lavet et fuldstændig "unplugged" bryllup uden kameraer, telefoner, tablets og så videre. Andre laver et hashtag til deres bryllup og opfordrer gæsterne til at dele alle deres billeder under dette hashtag.

Jeg plejer at sige at der er fordele ved at bede gæsterne om ikke at fotografere under vielsen. Den største fordel er at alle jeres gæster på denne måde er tilstede til jeres store øjeblik og ikke ser det gennem en lille skærm! De andre fordele er i at de ikke ødeligger de fotografier jeg laver! Jeg har set eksempler på gæster der træder ud på midtergangen i kirken for at få det perfekte billede med deres smartphone. Det resulterer i at de træder ind i det fotografi jeg laver og ødeligger det smukke øjeblik der kunne være blevet foreviget. Så min anbefaling lyder på at bede folk om ikke at fotografere under vielsen men først efter. Hvis i alligevel lader folk fotografere under vielsen så bed dem om at tage hensyn til den professionelle fotograf, som i har betalt mange penge for er der, og ikke gå i vejen for ham.

De par jeg har snakket med efterfølgende som tillod billeder under vielsen fortæller allesammen at de billeder folk tog ikke var særligt gode, og specielt ikke i forhold til de fotografier jeg leverede!

 

 

 

Vi vil gerne have dig som fotograf til vores bryllup, men vi er ikke sikre på datoen endnu, kan vi godt booke alligevel?

 

Både ja og nej. De brudepar som booker mig til deres bryllup og som ikke har en fast dato endnu, har som regel en god ide om hvornår det bliver alligevel. "Det bliver nok den første weekend i september, men vi er ikke helt sikre endnu". Sætninger som denne hører jeg ofte. Er man ude i god tid er jeg villig til at holde datoen åben for jer! Det betyder for jer at hvis et andet par ønsker at booke den dato inden jeg har hørt tilbage fra jer, så ringer jeg til jer og hører hvad status er så i altid har første prioritet til den dato i har i tankerne.

 

 

 

Hvad hvis det regner på vores bryllupsdag? Hvad gør vi så med bryllupsportrætter?

 

Jeg har endnu været så heldig at det altid har været godt vejr til samtlige af de bryllupper jeg har fotograferet!

Hvis det regner har vi to muligheder. Vi kan have en location indendørs i baghånden hvis det skulle være dårligt vejr. Det kunne være et slot, et smukt gammelt hotel, en herregård eller lignende.

Den anden mulighed er at I tager en sort og en hvis paraply med jer! Så går vi ud og fotograferer alligevel. Jeg har rigtig mange gode ideer til fotografier i regnvejr som jeg endnu ikke har fået muligheden for at skabe!

 

 

 

Vi vil gerne have dig som fotograf til vores fest. Skal du have en plads ved en af bordene?

 

Jeg SKAL ingenting, det er jeres bryllup og jer der bestemmer! Det jeg plejer at sige til mine brudepar er at hvis jeg har en plads ved en af bordene så forlader jeg ikke festen på noget tidspunkt og i går derfor ikke glip af nogle gode fotografier! Når det er sagt så plejer jeg også at opfordre til at I tænker over hvor vidt i ønsker at jeg fotograferer når folk spiser. De kongelige bliver aldrig fotograferet mens de spiser. Det er der to årsager til. Den første årsag er at det er svært at nyde maden hvis man samtidig skal tænke over om man risikerer at blive fotograferet med åben mund! Den anden årsag er at der nærmest aldrig kommer nogle gode og værdifulde fotografier ud af det.

 

 

 

Hvor meget tid skal vi sætte af til portrætterne?

 

Det er næsten det vigtigste spørgsmål af dem alle! Jeg plejer at sige godt 2 timer excl. transporttid til og fra location.

Den tid vi laver portrætfotografier i er en helt speciel tid. Det er jeres eneste øjeblik på dagen hvor I er alene og tæt på hinanden. Det er en hyggelig tid og en fredelig og romantisk tid. Resten af dagen skal i være på og tage stillig til alting! Ikke her! Her er det kun jer to! Helt nygifte og forelskede!

Jeg plejer at sige at man får ca. 10 forskellige fotografier pr. time man sætter af til fotograferingen! Sætter man de to timer af, eller mere, skal vi ikke tænke så meget på tidspresset og det hele bliver mere afslappende for både jer men også mig som fotograf. Det kan man se på fotografierne efterfølgende. Men altså, jo mere tid jo bedre!

 

 

 

Vi har ikke tid til at booke et møde med dig før brylluppet, kan vi stadig godt få dig som fotograf?

 

Ja, det kan i godt. Mødet før brylluppet er til for at jeg kan lære jer bedre at kende så jeg kan fortælle jeres historie bedst gennem de fotografier jeg tager. Vi kan skrive sammen over mail og snakke i telefonen forud for jeres bryllup da der er nogle ting jeg skal have på plads inden jeres bryllup. Desuden plejer vi også at klare betalingen forud for brylluppet så det ikke er noget i skal tænker over bagefter når i eventuelt skal på bryllupsrejse og så videre!

 

 

 

Hvor lang tid går der inden vi får billederne?

 

Det er meget forskelligt. Når fotografierne er taget så skal de alle sammen fremkaldes digitalt da jeg fotograferer i et format der hedder RAW som er den digitale verdens udgave af film som skal fremkaldes. Dette sikrer jer det bedste resultat! At fremkalde disse fotografier er en kreativ process som tager tid! Jeg fremkalder, i modsætning til mange andre bryllupsfotografer, hver fotografi for sig! Det betyder at hvert enkelt fotografi får den opmærksomhed som det fortjener og kommer til at afspejle og minde jer om stemningen på jeres store dag!

Jeg hader at sætte tidspunkt på hvornår fotografierne er færdige, men som regel er jeg færdig med fremkaldelsen inden for 3 uger.

 

 

 

 

 

Mit spørgsmål er ikke under ofte stillede spørgsmål!

 

Perfekt! Send mig en mail med dit spørgsmål eller ring til mig så snakker vi om det!

 

Lad os holde kontakten

Kontakt information

 

Kristian Pavlovic

 

tlf: +45 28 59 00 17

 

e-mail: kristian@kikastudios.dk

 

facebook.com/KikaStudios

 

Instagram: @KikaStudios

 

 

 

KikaStudios

CVR: 35728775

KikaStudios

Alle retigheder forbeholdt

KIKASTUDIOS